Varför startade ni ert eget fastighetsmäklarföretag?

Vi är två fastighetsmäklare som startade eget, Trolle | Paller The Real Estate Team, eftersom vi inte vill jobba på det sättet som de större firmorna gör. Vi vill lägga mer tid på varje uppdrag, ge mer kvalitet och fokusera mindre på kvantitet.

Vilka tjänster erbjuder Trolle | Paller?

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsmäkleri, inklusive försäljning av bostäder, lägenheter och kommersiella fastigheter, köp och investeringar i fastigheter samt rådgivning och värdering samt skriftliga värdeutlåtanden. En bankvärdering kan användas som underlag för kreditprövning av bank eller beslutsunderlag vid en eventuell bodelning.

Vilket geografiskt område täcker ni?

Vi täcker hela Vellinge kommun, med ett speciellt fokus på områdena Falsterbo, Skanör, Ljunghusen och Höllviken. Vi tar även gärna uppdrag i Malmö, Trelleborg och Eslöv.

Vad är fördelarna med att anlita en fastighetsmäklare för att sälja min bostad?

Att anlita en fastighetsmäklare kan hjälpa till att göra försäljningsprocessen smidigare och mer effektiv genom att erbjuda expertis, marknadsföring och ett professionellt nätverk. En fastighetsmäklare kan också hjälpa till att förhandla om bästa pris och hantera allt pappersarbete.

Hur kan jag förbereda mig inför försäljningen av min bostad?

Förberedelser inför försäljning av din bostad är viktiga för att maximera värdet och locka potentiella köpare. Några tips inkluderar att göra små reparationer och uppfräschningar, rensa och städa ordentligt samt styla hemmet för att visa dess potential på bästa sätt. Vi hjälper dig gärna!

Vad gör er unika som fastighetsmäklare?

Vi strävar efter att vara den personliga mäklaren som har tid att hjälpa våra kunder lite extra. Vi har personlig kunskap om husägande i området, allt från uppvärmning och energieffektivitet till renovering. Dessutom är vi förankrade i det lokala samhället och har ett unikt nätverk som gör att vi kan erbjuda våra kunder en unik och personlig upplevelse. Vi brinner också för att stötta lokala verksamheter, vilket ytterligare stärker våra lokala band och engagemang.

Vad kan jag förvänta mig under försäljningsprocessen med Trolle | Paller?

När du väljer att sälja din bostad med Trolle | Paller kan du förvänta dig en personlig och professionell service genom hela processen. Vi kommer att guida dig genom varje steg, från marknadsföring och visningar till förhandlingar och avslutning.

Har ni andra yrkeserfarenheter?

Wiveca, har tidigare arbetat som aktiemäklare och haft ett eget smyckesmärke, Misst Jewellery. Jenny har arbetat som chef inom ett inkassoföretag. Både Wiveca och Jenny har erfarenhet från kända fastighetsmäklarfirmor såsom Peter Landgren, Fastighetsbyrån och Våningen & Villan.