t_r_logotype_corp_official
Såld

Räng Sandsvägen 28H, Räng sand

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
84 m²
Rum
3 Rum och kök
Månadsavgift
5 338 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Underbar marklägenhet med huskänsla

Välkommen till denna eleganta bostadsrätt i hjärtat av Räng Sand, ett hem fyllt av omtanke och kärlek där varje detalj i inredningen ger en extra dimension.

De generösa fönsterpartierna i vardagsrummet med olika väderstreck fyller rummet med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas ännu mer rymd men framförallt möjlighet till gemenskap med vänner och familj.

Detta köket är för dig som älskar att laga mat med god förvaring och stora arbetsytor. En snygg och praktisk köksö där "wood on wall" ger en touch av naturlig värme och stil som ger en extra dimension till bostaden.

De inbjudande sovrummen har en spa-känsla och utgör oaser av avkoppling och lugn. Med mjuka färger, bekväma textilier och genomtänkt belysning blir dessa rum platser där du kan återhämta dig och njuta av harmonin. Ett generöst badrum närliggande med tvättmöjligheter gör vardagen förenklad samtidigt som sovrummen erbjuder god förvaring.

Utanför det härliga vardagsrummet finner du ett generöst trädäck och en mysig pergola, vilket ger en privat och insynsskyddad miljö och förstärker huskänslan ytterliggare. Trädäcket blir en naturlig förlängning av ditt boende och suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Denna bostadsrätt är skapad för den som uppskattar design, elegans och huskänsla. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj har valts med omsorg för att skapa en harmonisk och stilfull livsstil. Upptäck en ny nivå av boende i denna unika och vackra marklägenhet i Räng Sand.

Visa hela beskrivningen Bilder

Jenny Paller

Fastighetsmäklare/Partner
Telefon
0707915351
E-post
Kostnadsfri värdering
Visa alla 27 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.