t_r_logotype_corp_official
Såld

Koltrastvägen 1B, Höllviken

Slutpris
9 500 000 kr
Tomtarea
2 001 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Vacker skogstomt i Ljungskogen

Välkommen till Koltrastvägen i Ljungskogen, där drömmar om ett vackert hem kan bli verklighet. Denna enastående ljusa tomt är belägen i en pittoresk och insynsskyddad miljö, omgiven av majestätiska träd som skapar en harmonisk atmosfär. Denna unika plats har förvaltats med stor kärlek i generationer och erbjuder dig möjligheten att förverkliga dina husdrömmar.

Med sina generösa 2001 kvm och en byggrätt på 20% ger denna tomt dig gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Här kan du utforma och anpassa ditt hem precis som du önskar, skapa den perfekta harmonin mellan natur och arkitektur.

Tomtens perfekta läge nära Ljungenskolan gör den idealisk för familjer med barn, som kan njuta av närheten till utbildningsmöjligheter av högsta kvalitet. Dessutom kommer barnen att ha en trygg och bekväm resväg till och från skolan varje dag.

För den som älskar strandlivet är denna tomt en äkta pärla. Med endast en kort promenad når du stranden, där du kan njuta av soliga dagar vid havet och skapa minnen för livet. Den friska havsluften och det vackra landskapet i Ljungskogen kommer att förtrolla dig varje dag.

En av de mest fantastiska egenskaperna på denna tomt är de magnifika rhododendronbuskarna som blomstrar på tomten. Deras färggranna blommor skapar en färgexplosion som förhöjer hela omgivningen och ger en fridfull och naturlig atmosfär.

Ljungskogen i sig är känt för sin naturskönhet och charm. Med denna tomt har du möjlighet att bli en del av denna idylliska gemenskap och ta del av allt vackert som området har att erbjuda.

Slå till nu och skapa ditt drömboende på denna fantastiska tomt på Koltrastvägen i Ljungskogen. En unik möjlighet att uppnå det perfekta livet i en naturskön och harmonisk miljö.

Som spekulant uppmuntras du att ta kontakt med Vellinge kommun för att få mer information om detaljplanen för tomten. Du kan nå kommunen på telefonnummer 040-42 50 00. De kommer att kunna svara på eventuella frågor du kan ha och ge dig ytterligare vägledning för att förverkliga dina husdrömmar.

Visa hela beskrivningen Bilder

Jenny Paller

Fastighetsmäklare/Partner
Telefon
0707915351
E-post
Kostnadsfri värdering

Wiveca Trolle

Telefon
0705-417752
E-post
Visa extra kontaktperson
Visa alla 23 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.