t_r_logotype_corp_official
Såld

Falsterbovägen 49, Höllviken

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
90 m²
Rum
3 Rum och kök
Månadsavgift
7 940 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2002

Modern marklägenhet med huskänsla mitt i Höllviken

Välkommen till denna underbara bostad med en generös uteplats i sydvästläge (gavellägenhet), perfekt för avkoppling och trevliga sommarkvällar. Uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av solen och hitta härliga stunder tillsammans med familj och vänner. Här är bostaden för dig som söker en social och öppen planlösning som ger en inbjudande atmosfär och underlättar för umgänge med familj och vänner året om. Oavsett om det är trevliga middagar, avkopplande stunder eller kvalitetstid tillsammans, kommer du att uppskatta den underbara ytan och de ljusa rummen.

Köket är en verklig pärla och utformat med fokus på både funktionalitet och stil. Här finns gott om arbetsytor för matlagningsentusiasten, och de moderna apparaterna gör matlagningen till en fröjd. Bostaden har också en imponerande köksö med en elegant vinkyl, vilket ger dig möjlighet att förvara och servera dina favoritviner på ett stilfullt sätt. Köksön blir en naturlig samlingsplats där du kan laga mat, umgås och njuta av goda drycker i en trevlig atmosfär. Med denna extra detalj blir köket inte bara en praktisk arbetsyta, utan även en plats för socialt umgänge och gastronomiska upplevelser.

Den imponerande takhöjden och dess spottar ger en känsla av rymd och ljus. Du kommer att uppskatta den harmoniska atmosfären och den behagliga temperatur som golvvärmen ger, vilket skapar en mysig och bekväm miljö året runt.

Bostaden har ett modernt badrum från år 2021 med stilfulla svarta detaljer, vilket ger en lyxig och elegant känsla. Detta badrum är utformat med omsorg. Här finns en rymlig dusch, ett stilrent handfat med svarta detaljer och en elegant toalett. De svarta detaljerna ger badrummet en trendig och sofistikerad touch, samtidigt som de skapar en stark visuell kontrast.

Sovrummen är rymliga och inbjudande, vilket ger en lugn och avkopplande plats för en god natts sömn. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, inklusive garderober som hjälper dig att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter.

En extra fördel med denna bostad är det stora vindsförrådet, som ger dig generöst med utrymme för förvaring av säsongens kläder, sportutrustning och andra ägodelar.

Bilplatsen som tillhör bostaden gör vardagen smidig och bekväm och här finns laddstolpe.

Läget för denna bostad är optimal med Märtas Kafé & Butik som granne. Här finns goda kommunikationer, vilket underlättar för pendling och resor till och från bostaden. Dessutom är det bara en kort promenad till havet och stranden, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft, vacker natur och avkopplande promenader längs vattnet.

Denna bostad erbjuder en lyxig och bekväm livsstil i en trivsam miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem! Kontakta Jenny Paller idag för att boka en visning!

Visa hela beskrivningen Bilder

Jenny Paller

Fastighetsmäklare/Partner
Telefon
0707915351
E-post
Kostnadsfri värdering
Visa alla 33 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.