t_r_logotype_corp_official
Såld

Falsterbohusvägen 6C,

Slutpris
8 500 000 kr
Boarea
95 m²
Rum
3 Rum och kök
Månadsavgift
9 679 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1908/1975

Falsterbohus - en gång ett fashionabelt badhotell, nu en exklusiv bostadsrättsförening.

Välkommen till Falsterbohus - en imponerande byggnad med en anrik historia. Här erbjuds en fantastisk trerummare med en enastående utsikt över klitterna och den gemensamma poolen.

Planlösningen är välplanerad, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymlighet, här finns det plats för ett stort matbord där du kan bjuda in till härliga sammankomster.

Vardagsrummet är ljust med fantastiska fönsterpartier som ger en generös vy över föreningens gemensamma pool och Falsterbostrandens klitter.

Två sovrum i bra storlek med inbyggda garderober ger utrymme för avkoppling. Hallen är nyrenoverad och har nu ett vackert golv likt Ölandssten och vita väggar. Det nyrenoverade badrummet från 2020 har bastu och är förberett för tvättmaskin.

Terrassen i vinkel bjuder på ett skyddat läge, här spenderar man gärna tid soliga dagar och ljumma sommarkvällar.

Genom grinden från uteplatsen har man direkt tillgång till den gemensamma poolen.

Värt att poängtera är att de synliga rören som tidigare löpte utmed vissa väggar nu har byggts in, vilket ger en mer estetiskt tilltalande miljö.

Om ni planerar en större tillställning så finns det möjlighet att låna den vackra salongen som ligger ovanför entrén. Det är brukligt att bjuda in övriga i föreningen, men det finns gott om plats för alla. När vädret tillåter, är det fantastiskt att öppna de stora terrassdörrarna mot föreningens gemensamma uteplats och njuta av utomhusmiljön.

Har ni långväga gäster så finns det ett rymligt gästrum med dubbelsäng att hyra till en rimlig peng.

Denna lägenhet i Falsterbo erbjuder en unik kombination av lyxigt boende och naturskön omgivning. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Missa inte denna möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende!

Visa hela beskrivningen Bilder

Wiveca Trolle

Telefon
0705-417752
E-post
Kostnadsfri värdering
Visa alla 28 bilder

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.